Retour Informatie

Bedenktijd/retour

Deze informatie geldt voor de consument, de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer.
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Kosten

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

De transportvergoeding bedraagt voor een ladder/trap €59,- en voor accessoires/onderdelen die met DHL/PostNL verstuurd zijn €9,95 per pakket.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@TOPLADDERS.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, inclusief standaard leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Uitzondering maatwerk

Verschillende producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Hierbij kan het gaan om ladders met graveertekst, op maat gemaakte ladders, etc. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retouradres:
Burg Visschersstraat 19
6235EA Ulestraten
Nederland

Bedenktijd/Retour

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet
u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail)
op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt contact met ons opnemen via info@TOPLADDERS.nl. U kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Item added to cart.
0 items - 0.00