Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 11:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 9,95 voor bestellingen zonder ladder onder de € 150,-
€ 23,00 voor bestellingen met ladder onder de € 200,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 200,-

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Afhalen

Kiest u voor afhalen, dan ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling klaar ligt om af te halen. Afhalen kan in Ulestraten op de volgende tijden:

  • Maandag 8.00-18.00 uur
  • Dinsdag 8.00-18.00 uur
  • Woensdag 8.00-18.00 uur
  • Donderdag 8.00-18.00 uur
  • Vrijdag 8.00-18.00 uur
  • Zaterdag 8.00-14.00 uur

Bezorging

Transport wordt geheel verzorgd door Van den Heuvel Transport. Het is belangrijk dat u uw 06 nummer aan ons doorgeeft. De chauffeur gaat telefonische contact met u opnemen indien niemand aanwezig is, vervolgens kunt u aangeven of u de ladder elders afgeleverd wilt hebben. Op de dag van levering kunt u via deze link de geplande bezorgtijd opvragen.

Track & Trace

Zodra wij uw bestelling hebben klaargemaakt en aangemeld bij onze vervoerder, ontvangt u een email met een Track & Trace nummer die u kunt gebruiken om uw bestelling te volgen. Ook een link naar de website van de vervoerder staat in deze mail.

Item added to cart.
0 items - 0.00